Breng de lente en de zon in je huis.

13-02-2022

Woonkamer

Niks is lekkerder dan het voorjaarszonnetje, wat door de ramen je huis verwarmt en laat stralen. Het kan rond deze periode nog goed koud buiten zijn maar dat zonnetje en de iets langer wordende dagen geven je een goed gevoel. En wat is lekkerder om dat goede gevoel door te zetten in je interieur.

Het lekkerste is om te beginnen met een voorjaarsschoonmaak. Dat betekent lekker je kastjes uitzoeken en opruimen die je heel de winter niet hebt aangekeken. Geef spullen weg aan de buren of vrienden die je niet meer nodig hebt. Dat geeft langs het goede gevoel van weggeven ook een lekker opgeruimd gevoel. Probeer ook om je planten wat extra zorg te geven binnen. Knip de oude verschrompelde blaadjes weg en geef ze wat extra potgrond of voeding naar gelang de plant dat nodig heeft natuurlijk.Dit alles geeft al wat meer frisheid in je interieur.

Maar nu is het tijd om wat woningaccessoires in te slaan. Kies een kleur die voor jou alle frisheid en vrolijkheid van het voorjaar weergeven. Ga op zoek op internet of in een leuke woonaccessoire winkel naar leuke kussentjes of wat leuke vaasjes. Zelfs kaarsjes voor op tafel in de soms nog gure avonden kunnen toch het verschil maken in je huis. Deze accessoires hoeven niet heel duur te zijn. Het belangrijkste is dat je ze op elkaar afstemt in dezelfde kleur en dat jij daar een vrolijk gevoel van krijgt. Laat het voorjaar je interieur en je gevoel helemaal vrolijk worden.